WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Kayne KWPN goedgekeurd met 81,5 punten

De weg naar een KWPN dekbrevet is lang, maar Kayne liep er fluitend doorheen. Als veulen werd hij door Gerard Korbeld (ook de eigenaar van Governor) en Adelinde ontdekt op Veulenveiling Prinsjesdag. "Ik kan niet wachten om weer zelf met hem aan de slag te gaan", zegt Adelinde over de driejarige hengst die met 81,5 punten werd ingeschreven. 

Read more

Recordscores voor Zephyr in Grand Prix en kür

Nationaal heeft Zephyr (v. Jazz) al een aantal dikke 70+scores achter zijn naam staan, maar internationaal konden op CDIO Compiègne twee records worden verbroken. In de Grand Prix liep de door Adelindes ouders gefokte ruin naar dik 70% en in de kür was er weer een CDI-record: 76,035%. In de Grand Prix was er een 2e plaats, de kür werd gewonnen. 

Read more

Fleau en Zephyr klaar voor CDIO Compiègne

Het begint bijna traditie te worden, het CDIO Compiègne. Woensdag is Adelinde afgereisd naar het Franse concours en vandaag stond de vet check op het programma. Fleau de Baian en Zephyr kwamen goed door de veterinaire keuring en zijn klaar voor morgen. 

Read more

Henkie, Governor en Goodman door naar derde WK-selectie

Alle drie de paarden waarmee Adelinde deelneemt aan het WK-selectietraject zijn door naar de volgende ronde op 6 juni in Kootwijk. Het gaat om de zesjarige goedgekeurde hengst Henkie (v. Alexandro P), de zevenjarige goedgekeurde hengst Governor (v. Totilas) en de zevenjarige ruin Goodman RWP (v. Jazz). 

Read more