WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Zephyr wint Grand Prix Geesteren met PR van 73,609%

De door Adelindes ouders gefokte Zephyr liep op CSI Geesteren, dit jaar de vervanger van CHIO Rotterdam, twee topproeven en zette onder Adelinde twee records neer. Op de tweede observatiewedstrijd voor het Europese Kampioenschap in Rotterdam won Zephyr de Grand Prix met 73,609% en in de kür was er 78,51%. 

Read more

Lloyd KWPN ingeschreven met 79,5 punten

In het KWPN voorjaarsonderzoek was de driejarige Lloyd (Governor x Charmeur x Flemmingh) één van de meest besproken dressuurhengsten. De stoere bruine van familie Korbeld en Adelinde werd ingeschreven met 79,5 punten. 

Read more

Zephyr zevende op Nederlands kampioenschap

Met 73,361% in de Grand Prix en 76,375% in de kür pakten Zephyr (v. Jazz) en Adelinde de zevende prijs op het Nederlands kampioenschap dressuur voor senioren. De nu veertienjarige Zephyr blijft nog altijd groeien in het Grand Prix-werk en kon met de 73% in de Grand Prix weer een dikke A-kaderscore achter zijn naam zetten.

Read more

Governor-zoon Lloyd nu deels van Adelinde

Adelinde werkt al jaren samen met familie Korbeld. Zo rijdt Adelinde voor Gerard Korbeld Governor en Fleau de Baian, Kayne en een aantal veulens zijn in gedeeld bezit van de twee. Dat laatste is nu ook het geval bij de aangewezen KWPN-hengst Lloyd (Governor x Charmeur), die door Gerard Korbeld als veulen werd ontdekt. 

Read more