WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Zephyr twee keer zesde op Indoor Brabant

De door Adelindes ouders gefokte Zephyr (v. Jazz) liep met twee goede proeven twee keer naar een zesde plaats op Indoor Brabant. In de CDI3* Grand Prix scoorde Zephyr 71,739% en in de kür was er 76,385% voor de vijftienjarige ruin die nog altijd progressie maakt in het Grand Prix-werk. 

Read more

Dekhengsten in training bij Adelinde seizoen 2019

Adelinde heeft dit seizoen zes beschikbare dekhensten in training staan. Henkie, Fleau de Baian, Aqiedo (en zijn helaas vorig jaar overleden zoon Approved), Kayne en Milford VDL zijn beschikbaar via Stal Aris van Manen. Governor is beschikbaar via Stal Brinkman. 

Read more

Governor wint Indoorkampioenschap Lichte Tour

Aan de zegereeks van de inmiddels achtjarige Governor (Totilas x Jazz) van Gerard Korbeld komt geen einde. In dit winterseizoen won hij alle selectiewedstrijden voor de Indoorkampioenschappen Lichte Tour, de Lichte Tour op Jumping Amsterdam, de VHO Trofee op de KWPN Hengstenkeuring én nu ook het KNHS Indoorkampioenschap Lichte Tour. 

Read more

Eerste veulen van Fleau de Baian geboren

Het allereerste veulen van Fleau de Baian (Jazz x Ulft) is geboren. Floor van Kempen was er vorig jaar als de kippen bij om haar topmerrie Paragon (Gribaldi x Zonneglans) met de toen net KWPN-goedgekeurde volle broer van Parzival te dekken via embryotransplantatie. Uit die combinatie is een mooi hengstveulen geboren. 

Read more