WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Aqiedo knalt naar 80% in de kür

Aqiedo zorgt voor een nieuw hoogtepunt. Na de winst met 74,087% in de Grand Prix op CDI 3* Saumur, knalt de 13-jarige KWPN goedgekeurde Undigo-zoon met Adelinde naar 80,365% in de kür. Een nieuw PR en een belangrijke mijlpaal: de eerste keer over de 80%. 

Read more

Adelinde met Aqiedo en Zephyr naar CDI Saumur

Adelinde reist dit weekend met Aqiedo en Zephyr af naar CDI Saumur, het concours waar Aqiedo, Zephyr en Fleau de Baian een berg aan prijzen mee naar huis namen. Vorig jaar liep Aqiedo twee PR's op deze wedstrijd: 75,5% in de Grand Prix en 76,235% in de Grand Prix Spécial en Zephyr naar dik 74% in de kür. Bekijk hier onder alle handige links. 

Read more

Approved naar 85,2 punten in halve finale Pavo Cup

De Oldenburgs goedgekeurde Approved (Aqiedo x Jazz) selecteerde zich onder Adelinde met een topscore van 85 punten voor de halve finale van de Pavo Cup. In die halve finale ging er nog een schepje bovenop: na een zeer lichtvoetige proef gaf de jury 85,2 punten. 

Read more

Governor met fenomenale proef naar zilver

Adelinde flikt het weer met Governor (Totilas x Jazz). Na de zilveren medaille van vorig jaar, dit jaar wéér die kleur. Met een prachtige rit waarin vanaf de zijlijn geen fout te ontdekken was, kwam er 84,134% van de jury. “Ik heb heerlijk gereden met Governor. Het was alsof we de hele proef met elkaar konden praten. Zo fijn stond hij er aan en reageerde hij op de hulpen.”

Read more