WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Aqiedo tweemaal naar beste Nederlandse resultaat

In CDIO5* Nations Cup-wedstrijd in Falsterbo liep Aqiedo (v. Undigo) tweemaal naar het beste Nederlandse resultaat. In de Grand Prix liep hij net zoals Rotterdam naar een Olympische kaderscore met 72,848% en in de kür werd 74,705% genoteerd. Daarmee droegen Aqiedo en Adelinde bij aan de 3e plaats voor Nederland en was er individueel een 5e en 4e plaats. 

Read more

Zephyr wint kür Falsterbo met nieuw record

Na de winst in de CDI3* Grand Prix, won de door Adelindes ouders gefokte Zephyr (v. Jazz) ook de kür in Falsterbo. En dat met een nieuw persoonlijk record: 76,895%. "Zephyr rules!", zegt Adelinde. 

Read more

Zephyr wint CDI3* GP in Falsterbo

De Falsterbo Horse Show is een speciaal concours voor Adelinde. Parzival liep hier zijn eerste internationale wedstrijd. Op de Falsterbo Horse Show van dit jaar werd weer een bijzondere herinnering toegevoegd aan de lijst: de door Adelindes ouders gefokte Zephyr won de CDI3* Grand Prix met 70,391%. 

Read more

Henkie, Governor en Goodman naar WK

Alledrie de paarden waarmee Adelinde deelnam aan de WK-selectie zijn geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen op de Wereldkampioenschappen voor jonge dressuurpaarden. Henkie bij de zesjarigen, Governor en Goodman bij de zevenjarigen. Bovendien is Adelinde eerste reserve bij de zesjarigen met Hummer van Quinty Vossers. 

Read more