WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Dikke scores en mooi commentaar voor Zephyr in Assen

"Zephyr heeft het laatste jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In Assen gaf hij afgelopen weekend een geweldig gevoel", vertelt Adelinde over de door haar ouders gefokte Jazz-zoon, die dit weekend op de Subtoptweedaagse in Assen twee keer zeer stabiel achter in de 72 % scoorde (72,57 en 72,61%) in de Grand Prix. 

Read more

Henkie wint hengstencompetitie dressuur

Henkie (v. Alexandro P) heeft nu al meerdere keren bewezen dat hij tot de allerbeste dressuurpaarden van zijn jaargang behoort. Aan zijn al zeer indrukwekkende palmares heeft hij nu opnieuw twee topscores en een overwinning toegevoegd. Met 88 punten won hij de Anemone hengstencompetitie dressuur in Kronenberg en twee weken later waren er in Zuidbroek 86 punten. 

Read more

Adelinde stelt twee hengsten voor op 1e bezichtiging

Adelinde stelt samen met Gerard Korbeld volgende week twee hengsten voor op de eerste bezichtiging van de KWPN hengstenkeuring. Op 5 december komt Parzivals zevenjarige volle broer Fleau de Baian (Jazz x Ulft) in de baan en op 9 december is het de beurt aan Kayne (Governor x Rousseau). 

Read more

Weer winst voor Henkie: 88 punten

Henkie scoorde in de tweede hengstencompetitiewedstrijd in Ermelo 88 punten met 9's voor de stap, draf, de algemene indruk en aanleg als dressuurpaard. Misschien nog wel mooier was het jurycommentaar van Arie Hamoen: “We hebben kunnen genieten van een goede dressuurproef met veel hoogtepunten."

Read more